Krijgen we het voor elkaar om titelfavoriet KVS een slechte avond te Capelle aan den IJssel te bezorgen? Kunnen de topschutters van de Scheveningers aan banden gelegd worden door sterk collectief verdedigingswerk van de ploeg van Jan Tromp? Zal de ingeslapen supportersvereniging OEMENEMA van KVS plots wakker worden om de negende man te zieken met een ouderwets tribuneduel?

Afgelopen zaterdag heeft KVS de vloer aangeveegd met het sterke Tempo uit Alphen aan de Rijn. Dankzij deze winstpartij staat KVS nu ongeslagen bovenaan in de Hoofdklasse B. Eigenlijk wel naar verwachting, want KVS met coach Riko Kruit heeft afgelopen zomer flink wat sterke spelers weten te halen. Waaronder Nadine van de Wiel (ex-Deetos), Guido Dijkstra (ex-Die Haghe) en de boomlange Bastiaan Gerrits (ex-NIC). Maar toch, met deze aanwinsten in de ploeg wist KVS in de tweede competitiewedstrijd niet te winnen van DVO uit Bennekom. Een ploeg die, ondanks een spannende slotfase, toch relatief eenvoudig opzij werd gezet in Capelle aan den IJssel.

KCC/Hijbeko was afgelopen zaterdag op schot in Delft. In het traditionele vechtersduel met Excelsior ging de bal er 28 keer in voor de onzen. Scherp uitgespeelde aanvallen werden afgewisseld met sterke ballen rond de korf. Krijgen we het voor elkaar om dit tegen KVS weer te doen? Sporthal Schenkel is vanaf 19.35 uur het toneel voor deze wedstrijd. Scheidsrechter is Henry van Meerten. Iemand die zeer goed past bij een dergelijk topduel. Hij is namelijk door spelers uit de Korfballeague gekozen tot beste scheidsrechter van het afgelopen seizoen.

Ook het tweede speelt een topper tegen medekoploper Unitas 2. De ploeg van coach André Simons zal de steun van het publiek erg waarderen. Om 17.50 uur begint de wedstrijd.

Kom allen kijken!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 20 oktober 2018 tegen Groen Geel 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties