Na een stevige 19-10 thuisoverwinning in de kwartfinale tegen Sporting Delta, heeft KCC/Delta Logistiek B1 ook de halve finale met gemak gewonnen van het Zwijndrechtse Albatros B1. In Capelle aan den IJssel stond er na 2x30 minuten een 20-10 overwinning op het scorebord. 

In de andere halve finale won DeetosSnel B1 als verwacht van KCR B1. In Dordrecht werd het maar liefst 31-6, waardoor er dinsdag 9 juni 2015 een mooie finale gespeeld wordt.

De finale zal gaan tussen KCC/Delta Logistiek B1 en DeetosSnel B1 en start bij Vriendenschaar in Bodegraven om 19:00 uur. Wij zijn erbij, jullie toch ook?!

Van Vriendenschaar ontvingen wij het volgende bericht: De parkeervoorzieningen nabij ons veld zijn niet overdadig. Waarschijnlijk wel voldoende voor de teams, maar aan de supporters willen we vragen om gebruik te maken van de parkeerplaats bij VV Bodegraven (komt u langs als u naar ons veld rijdt). Indien ook daar geen plaatsen meer beschikbaar zijn, kunt u in de wijk naast het veld een parkeerplaats zoeken.

Rij dus zoveel mogelijk met elkaar mee.

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties