Afgelopen vrijdag startte om 19:00 uur de kaartverkoop voor de kruisfinales. KCC/Delta speelt daarin een uitwedstrijd (7 maart) en thuiswedstrijd (14 maart) tegen AW.DTV. En het werd een groot gekkenhuis!

Om er zeker van te zijn dat ze bij de uitwedstrijd aanwezig konden zijn stond de harde kern van De Negende Man al om 17:45 uur voor de deur. Ze hadden nog net geen slaapzakken bij zich, maar dataruit blijkt maar weer dat we een geweldige supportersgroep hebben waar menig topclub jaloers op zal zijn.

Het was maar goed dat er drang-linten gespannen waren in de kantine, want om 19:00 uur stonden er al meer mensen in de rij dan dat er kaartjes voor de uitwedstrijd beschikbaar waren. Daardoor is een aantal leden op de reservelijst terecht gekomen. Uiteraard in de hoop dat we vanuit AW.DTV misschien nog wat extra kaarten kunnen krijgen. Wil jij alsnog mee naar de uitwedstrijd, meld je dan aan voor de reservelijst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ook voor de thuiswedstrijd ging de verkoop vrijdag van start en die ging ook verschrikkelijk hard. Van de (voorlopig) beschikbare 725 kaarten zijn er nog slechts enkele tientallen over. Wil jij als KCC-lid hierbij zijn in Sporthal Schenkel (zaterdag 14 maart 20:00 uur), mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet bemachtig jij één van die laatste kaarten. 

Ook onze vaste huisfotograaf Peter van Dieren was al vroeg aanwezig. Kijk snel hier voor zijn foto's.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties