Beste KCC/Delta Logistiek supporters,

Komende zaterdag kan er een grote stap gezet worden. Het achttal van Bongers en Carolus heeft nog 2 punten uit 3 wedstrijden nodig om zich wederom plaatsen voor de befaamde kruisfinales. De start hiervoor begint komende zaterdag in Dordrecht tegen Oranje Wit (D). Laten we met z'n allen naar het Dordtse fort gaan en laten zien dat we echt de beste supporters uit de hoofdklasse B hebben. Na het "foutje" in Veenendaal en het eerdere verlies thuis tegen Oranje Wit moet het nu wel lukken. 

Afspraak :  zaterdag 7 februari 2015 om 19:30 uur in de Oranje Wit hal in Dordrecht. Slechts een 25-tal minuten rijden vanuit Capelle aan den IJssel. Het adres voor de Tom-Tom is Nieuwe Noordpolderweg 5.

Wanneer DSC volgend weekend verliest van Sporting Delta (en die gaan er nog vol voor in verband met handhaving) en bij winst van KCC/Delta Logistiek op Oranje Wit (D) is de kruisfinale zeker een feit. Maar we gaan voor meer ...  De week daarop wordt sporthal Schenkel weer omgetoverd om DSC uit Eindhoven te verwelkomen en laat dan in Capelle aan den IJssel de nachten het langst zijn en we dan definitief onze slag slaan?

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties