KCC/Delta Logsitiek heeft het kerstreces erop zitten en is helemaal klaar voor Matchday. Komende zaterdag is het dan zover. Zowel de reserves van KCC/Delta Logistiek als het vlaggenschip zijn klaar voor de strijd om de koppositie!

Om 18:40 uur speelt de ploeg van coach Diepenhorst de regelrechte IJsselderby tegen Nieuwerkerk 2. KCC/Delta Logistiek heeft nog een appeltje te schillen met de korfbalburen. Eerder dit seizoen was men niet optimaal in Nieuwerkerk en werd er een nederlaag geleden. Komende zaterdag zullen de messen aan beide kanten geslepen zijn en gaan beide teams tot het uiterste om de overwinning binnen te slepen. Uiteraard worden er weer veel supporters verwacht bij deze onvervalste kraker in de reserve hoofdklasse. KCC/Delta Logistiek zal er klaar voor zijn, gezien de abnormale monsterzege op KVS 3 (41-19), de nette overwinning op de korfballers uit het Noorden, te weten Nic/Alfa College 3 en de flinke zege op topclub Scaldis afgelopen weekend in een oefenwedstrijd (29-13).

Na deze wedstrijd is het de beurt aan de hoofdmacht. KCC/Delta Logistiek - GKV/Enomics is op papier de kraker in deze klasse. In de return, de eerste competitiewedstrijd van deze zaaleditie, werd er een gemakkelijke 19-23 overwinning gepakt door Bongers/Carolus en Co. Zal GKV/Enomics de spanning terugbrengen aan de top? Of pakt KCC/Delta Logistiek een confortabele 4 punten voorsprong op de Gorinchemers? Is het enkel afstoppen van Van Meerkerk genoeg voor de zege?  Na de zege op topclub Scaldis (25-23), uitkomend in de Topleague in België afgelopen zaterdag, is KCC/Delta Logistiek klaar voor de strijd. Kent GKV/Enomics KCC/Delta Logistiek en v.v. door en door? Blijkbaar willen ze bij GKV/Enomics toch helemaal goed voorbereid zijn op dit duel, gezien de Gorinchemse delegatie aanwezig bij de oefenwedstrijd tegen Scaldis.

Komende donderdag worden de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet en het strijdplan gesmeden en zal zaterdag vanaf minuut één vol gas worden gegeven. Scheidsrechter Vries en zijn assistent moeten zorgen voor een goede arbitrage.

TIP: het zal wel druk worden in sporthal Schenkel, zeker al bij het 2e. Wil je beide wedstrijden aanschouwen, zorg dan dat je op tijd bent en een zitplaats bemachtigd. Uiteraard zal er na afloop weer de beroemde 3e helft zijn!!

Wij zijn erbij, jullie toch ook ? Ook het Capelse hoekje is er al helemaal klaar voor!

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties