Afgelopen zaterdag startte voor KCC/Delta Logistiek de zaalcompetitie - net als vorig jaar - met een uitwedstrijd tegen GKV in Gorinchem.

In de beginfase ging de wedstrijd gelijk op. Na een kwartier scoorde Gertjan Meerkerk zijn vierde en was het 5-5, de Gorcumse spits stond daarna echter een half uur droog, zodat de angel uit die GKV aanval was lam gelegd. GKV maakte vervolgens nog wel de 6-5, maar daarna liet KCC/Delta Logistiek zien waartoe ze in staat is. Zes minuten later was het 6-12 en daarmee was de wedstrijd gespeeld. Opvallend was de kracht van de KCC-dames bij de doorbraak naar binnen, die eigenlijk alleen gestopt kon worden doordat GKV aan de noodrem trok en daarmee een strafworp tegen kreeg. Na de ruststand van 8-13 via een prachtige buzzer beater van Nik vd Steen die totaal acht keer zou scoren, werd het 12-19 en liet KCC/Delta Logistiek (misschien onbewust) de teugels wat vieren. Daardoor bleef een ruime overwinning voor de zwart-witten uit, maar kwam de winst nooit in gevaar. Eindstand 19-23.

Doelpunten: Nik van der Steen 8x, Steven Verhoeff 6x, Patrick Muurling, Sven Wierenga, Rosanne Visscher en Milou Wierenga ieder 2x en Mariska Brands 1x

Lees hier het artikel op de site van GKV
Foto's van deze wedstrijd, gemaakt door Wim den Besten vindt je hier.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties