Tijdens het zaalseizoen moeten er ongeveer 155 interne en 125 externe wedstrijden gefloten worden.

Omdat we nog steeds niet genoeg vrijwilligers cq gediplomeerde scheidsrechters hebben om alle interne en externe wedstrijden te fluiten zullen de S- en A-teams net als tijdens de eerste helft van het veldseizoen 2014-2015 ook in de zaal weer wedstrijden toebedeeld krijgen om te fluiten. Dit zoals aangegeven in het Beleidsplan Scheidsrechters. Het is de bedoeling dat de teams zelf iemand uit hun team afvaardigen om de wedstrijd te fluiten. Natuurlijk heeft de vereniging ook liever een vaste groep scheidsrechters die alle wedstrijden fluiten, maar zolang zich daar niet voldoende mensen voor aanmelden zullen teams worden blijven ingedeeld. 


Bij deze dan ook maar gelijk weer een oproep voor leden die na het behalen van hun basisopleiding B a.u.b. hun diploma jeugdscheidsrechter (EF-BCD) of verenigingsscheidsrechter (S-A) willen behalen. Begeleiding is beschikbaar. KCC betaalt de opleiding.
Meer informatie over deze opleidingen vind je via de volgende links:
http://www.knkv.nl/arbitrage/opleidingen/jeugdscheidsrechter/ (informatie over de opleiding jeugdscheidsrechter EF of BCD)
http://www.knkv.nl/arbitrage/opleidingen/verenigingsscheidsrechter/ (informatie over de opleiding verenigingsscheidsrechter S-A)
of vraag het aan ondergetekende

Saskia van Vlaanderen-Kanij
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 41 386 387)

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties