De eerste taken zijn inmiddels uitgevoerd en we zijn volop met het TC beleidsplan 2010-2013 bezig. Voor de breedte korfbalteams S7 & S8 hebben we Martijn de Lange bereidt gevonden als coördinator de honneurs waar te nemen. We zijn nu dus compleet en kunnen aan de bak.

Deze week zijn er de eerste individuele evaluatie gesprekken met de selectie geweest. We willen dit traject eind volgende week afronden om een aantal aanbevelingen en/of conclusies aan het bestuur kenbaar te maken. Op niet al te lange termijn komen wij hier op terug.

Het gaat goed met de dames! Er zijn binnen de senioren een aantal dames goed op de weg terug. Natascha heeft haar eerste minuten al in S2 & S4 gespeeld, Edith doet al actief mee aan de partijvorm tijdens de training, Tanja is terug van haal talencursus en Suzanne was afgelopen zaterdag al in S6 te bewonderen. We komen hierdoor gelukkig iets ruimer in de dames te zitten.

Het reservebeleid is ook intern besproken. In principe is de volgorde S2 reserve bij S1, S3 reserve bij S2 enz.enz. De A1 kan invallen bij S2-S4, bij de teams S5-S9 kan dat vanuit de A2 of lager. In het kader van de toekomstige doorstroming zullen de A1 spelers sowieso bij S3 reserve staan. In verband met een aantal afwezigen is een planning gemaakt zodat we in een vroeg stadium weten wie en wanneer iemand invalt in een ander team.

Volgende week donderdag is de eerste bekerwedstrijd voor de selectie uit tegen Velox om 20:30 uur. Als vereniging willen wij het beste en hoogst haalbare en dat is naast een hoge klassering in de zaal in ieder geval de beker!

Met sportieve groet,

Anton, Eric, Martijn, Natascha, Robin, Wilrik & Henny

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 22 december 2018 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 19:30 uur in sporthal Blauw-Withal.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties