Het Nederlands Studenten Kampioenschap (NSK) korfbal komt er weer aan. Vorig jaar was Rotterdam met maar liefst vier teams vertegenwoordigd (3x HRO, 1 x EUR).

De studenten korfbalvereniging Erasmus neemt de organisatie op zich voor de Rotterdamse teams (HRO en EUR). Of je nu Korfbal League of reserve 7e klasse speelt, iedereen die studeert aan de Erasmus Universiteit of de Hogeschool Rotterdam kan meedoen. In de weken voorafgaand aan het NSK wordt een training gehouden in het sportcentrum van de Erasmus Universiteit om met iedereen kennis te maken.

De voorronde van het NSK wordt gehouden op maandag 28 december, de eindronde op woensdag 30 december. Beide vinden plaats in het Universitair Sportcentrum Olympus in Utrecht.

Kijk ook eens op nskrotterdam2007.hyves.nl voor de foto’s van voorgaande jaren, of op www.rskverasmus.nl voor meer informatie. Lijkt het jou leuk om de Erasmus Universiteit of de Hogeschool Rotterdam te vertegenwoordigen tijdens dit kampioenschap? Of wil je meer informatie?

Neem dan voor 25 november contact op met Laura Holdermans via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0640782288.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 20 oktober 2018 tegen Groen Geel 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties