Als we het dan toch over een top seizoen hebben dan wil ik  graag nog even ALLE scheidsrechters die voor KCC/Delta Logistiek fluiten in het zonnetje zetten. Dankzij al het goede fluitwerk intern maar natuurlijk zeker ook extern heeft KCC/Delta Logistiek volgend seizoen zowel in de zaal als op het veld geen punten in mindering meer. Een FANTASTISCHE PRESTATIE waarvoor namens iedereen die verbonden is aan KCC/Delta Logistiek bedankt!

De scheidsrechters die intern hebben gefloten hebben er mede voor gezorgd dat zij die extern kunnen fluiten ook extern konden fluiten, daarnaast hebben alle scheidsrechters die extern fluiten ook heel veel extra wedstrijden gefloten, door de weeks of op zaterdag en zondag. Het precieze resultaat is nog niet bekend, maar prognose is dat we van de 244 wedstrijden die we dit seizoen -alleen al extern- moesten invullen we er minimaal 200 gaan halen. Dat betekent helaas nog wel boetes, maar geen punten in mindering meer voor onze wedstrijd teams. Volgend jaar nog zo snel mogelijk een 4-tal KNKV scheidsrechters erbij zou een fantastisch doel zijn om zo volgens seizoen ook van de boetes af te komen.

Dit seizoen zijn er 3 waarnemers, 3 KNKV scheidsrechters en 2 beoordelaars opgeleid en hebben al een behoorlijke groep leden hun basisopleiding B (spelregels en regelementen) gehaald. Deze basisopleiding B is tevens een opstapje naar interne of externe scheidsrechteropleidingen. Omdat we volgend jaar weer meer teams hebben moeten we ook meer scheidsrechters hebben, dan hoeft ook niet iedereen elke week te fluiten (als ze dat niet willen). Meld je aan, help de club en verdien een centje bij (alleen extern fluiten) door voor KCC/Delta Logistiek te gaan fluiten. Informatie bij ondergetekende (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 41 386 387).

Saskia van Vlaanderen-Kanij
scheidsrechtercoördinator
KCC/Delta Logistiek

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties