Dit seizoen zijn er al 2 spelregel cursussen geweest, welke gevolgd zijn door examens. Het doel van de spelregelkennis is het korfbalspel voor alle partijen (spelers, scheidsrechters, trainers, coaches en publiek) nog leuker te maken. Door de spelregels echt goed te kennen worden er veel discussies met de scheidsrechters voorkomen, zodat deze kunnen doen waar ze voor gekomen zijn: fluiten wanneer dat nodig is. Als speler kun je slimmer met de spelregels om gaan en zo nog leuker gaan spelen. Voor het publiek is het nog leuker om een wedstrijd te kijken, die ze op basis van de spelregels ook echt begrijpen. Bovendien is een wedstrijd waarin niet zo vaak gefloten wordt voor overtredingen natuurlijk veel leuker om te zien. Coaches kunnen met een betere spelregelkennis nog gerichter trainen/coachen.

Op 14 mei was alweer de 2e examenavond voor de BasisOpleiding B van dit seizoen. Wederom met een mooi resultaat. Dames en heren van harte gefeliciteerd en veel dank voor jullie inzet!

Mark van der Waaij, Sandra van Dieren, Patricia Heerbaart, Nanda Stuurman, Serry Kemner, Peter Wakker, Christel Hoornweg, Linda van der Gaag, Mieke Metz, Dayenne Wamsteeker en Ellen Wijers.

Als dank voor hun inspanning hebben zij van de vereniging een passende attentie gekregen.

Wil jij ook bij het rijtje geslaagden van KCC/Delta Logistiek horen?

In september en november zijn er weer nieuwe cursussen (1 a 2 cursusavonden en een examen), je kunt je hier voor aanmelden per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook niet spelende leden zijn van harte welkom om zich aan te melden!
KCC/Delta Logistiek betaalt jouw cursus en examen!

Ook zullen wij in de komende maanden zoveel mogelijk spelers (vanaf 16 jaar) persoonlijk benaderen om mee te gaan doen aan deze cursus. De inzet van dit jaar heeft bij de breedte teams gelegen, in september gaan we verder met alle andere teams!

Op de laatste ALV is besloten dat het voor ieder KCC/Delta Logistiek lid wenselijk (verplicht) is om deze cursus met een voldoende resultaat af te sluiten. Op deze manier zullen we als vereniging onze kwaliteiten kunnen vergroten evenals het plezier voor velen. Ook zal dit er aan bij dragen dat de wedstrijden altijd gefloten worden door iemand met kennis van zaken en tot slot hopen we talenten te ontdekken om onze scheidsrechterspoule te vergroten!

Groetjes,
Nanda Stuurman en Linda van der Gaag

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties