Op een warme middag op een grasveld (ja ze zijn er nog) examen doen op de korfbalwedstrijd Thor (R) 2 - Stormvogels (W) 2. Het was nu eenmaal de wedstrijd die Thom had uitgekozen uit de lijst.

Erik Bosman (DSO Klundert) was zijn examinator en ik werd door Erik uitgenodigd om mee te kijken naar de verrichtingen van Thom. Het was een wedstrijd die redelijk in evenwicht was qua score. Soms kwam Thor voor en soms Stormvogels. Er gebeurde genoeg en Thom kon naar hartenlust fluiten. In de rust een kort gesprekje met een verbeterpunt voor de tweede helft. Thom had goed geluisterd en voerde het verbeterpunt zeer goed door. Hierdoor kreeg hij nog meer zicht op wat er in de wedstrijd gebeurde en kwam nog beter in de wedstrijd.

Een gesprek na de wedstrijd (eindelijk in de schaduw) waar alle plussen en minnen nog even op een rijtje gezet werden. De boodschap was duidelijk ga zo door en dan kan je veel leuke wedstrijden gaan fluiten................... gefeliciteerd! Een kadootje van KCC en snel naar de KCC kantine voor een koud biertje.

Ik ben er trots op dat KCC / Delta Logistiek er weer een gediplomeerde KNKV scheidsrechter bij heeft, de derde van dit seizoen en hoop dat jullie alle drie volgend seizoen veel externe verplichtingen voor KCC mogen wegwerken (op naar de volgende kandidaten!)

Thom namens bestuur, scheidsrechterscommissie en uiteraard mijzelf van harte gefeliciteerd.

Saskia van Vlaanderen-Kanij, scheidsrechtercoördinator KCC/Delta Logistiek

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties