In de schaduw van ons vlaggenschip presteert ook KCC/Delta Logistiek 2 uitermate goed in de reserve hoofdklasse. Ook KCC/Delta Logistiek 2 heeft alles in eigen hand om het kampioenschap binnen te halen. En dat mag best opmerkelijk genoemd worden.

De ploeg acteert de laatste weken regelmatig in een andere bezetting. De twee spitsen Nik en Stephan spelen inmiddels in het eerste en qua dames heeft de ploeg door de vele blessures moeten inleveren. Althans zo lijkt dat op papier. Maar niets is minder waar. Het inzetten van de 38-jarige Ilona de Lange blijkt een gouden greep te zijn. Maar ook invallers als Tessa, Chantal, Sophie en Michael pakken de draad moeiteloos op. Het spelconcept is enigszins aangepast maar de resultaten zijn er. Jack en Michiel als koppel kunnen zich, met hun lengte, lekker uitleven en in het andere vak speelt Nolan als herboren met de superlange Wouter die zich de laatste wedstrijden ook nog eens als topscoorder manifesteert. Ook vaste krachten Lisanne, Jet en Evelien pakken nu regelmatig hun doelpunten mee. Eef had er afgelopen zaterdag zelfs drie.

Dus al met al wordt de blessuregolf schijnbaar moeiteloos opgevangen. Hieruit blijkt dat we een ijzersterke selectie hebben die we ook nog eens kunnen aanvullen met getalenteerde junioren. De veerkracht na een dipje is opzienbarend en dat is terug te zien op de ranglijsten. Met slechts 1 verliespunt in de 2e helft van de veldcompetitie staat KCC/Delta Logistiek 2 met in totaal 3 verliespunten op de 2e plaats in de poule. Een punt achter koploper TOP/justlease. Met nog twee thuiswedstrijden te gaan waarvan de laatste tegen TOP zijn we met twee winstpartijen gewoon kampioen. Dat zal niet eenvoudig zijn maar als we samen met het eerste de dubbel kunnen pakken dan is het daar nu het juiste moment voor. Onder de bezielende leiding van de coaches Jan, Arthur en Robin mogen we die kans niet laten lopen. En de steun van het publiek is daarbij natuurlijk heel erg belangrijk. Dus de eerstvolgende 2 zaterdagmiddagen maar vrijhouden om op 31 mei een mooi (dubbel ?!?!?) kampioensfeest te kunnen vieren.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties