De kop is eraf en de eerste officiële vergadering zit erop. Onder de bezielende leiding van de eerste vrouwelijke voorzitter Natascha hebben we de taken, voor zover mogelijk, verdeeld. Een aantal taken zal op zeer korte termijn worden ingevuld. Graag stellen wij de nieuwe commissie leden met hun verantwoordelijkheden en belangrijkste taken aan u voor:

  • Natascha Padmos: Coördinator S5,S6 & S9, contactpersoon bestuur & voorzitter
  • Robin Diepenhorst: Scouting beleid, externe contacten
  • Eric van der Waard: Coördinator S3 & S4 en contactpersoon Jeugd TC
  • Wilrik Wassink: Scouting beleid, externe contacten
  • Anton van der Heiden: Scouting beleid, interim coördinator S7 & S8
  • Henny Butter: Coördinator S1 & S2

Voor de breedte korfbalteams S7 & S8 zijn we op zoek naar een extra man/vrouw. Deze vacature willen we op korte termijn invullen.

Een aantal afspraken zijn gemaakt, en de eerste stap is gezet naar een nieuw beleidsplan vanuit de senioren TC, waarin de doorstroming van de jeugd een belangrijk onderdeel zal zijn. Een doorstroming die van belang is om een goede toekomst te garanderen voor A spelers die op punt staan om naar de senioren te gaan. Een van de belangrijkste redenen om in de zaal een extra team in te zetten, ondanks de beperkte beschikbaarheid van met name dames. Het is daarom cruciaal dat alle senioren beseffen dat deze winter afschrijven zo ongeveer not done is en dat vanuit de jeugd TC alle medewerking verleent wordt om aanvulling te leveren aan de senioren daar waar nodig! Hier wordt een maximale flexibiliteit verwacht van A spelers en trainers.

Daarnaast zullen we de komende weken individuele evaluatie gesprekken met de selectie en haar trainers hebben, om hun visie te delen over de sportieve toekomst van KCC/Hijbeko.

Reinier Deurwaarder zal vanuit het bestuur onze gesprekspartner zijn.

Met sportieve groet,

Anton, Eric, Natascha, Robin, Wilrik & Henny

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 27 oktober 2018 tegen Mid-Fryslan/Jansma Burdaard 1 om 15:30 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties