Maandagavond 24 maart is er een BOB-examen afgenomen. Van de 12 examenkandidaten zijn er 11 geslaagd! Wat een mooi resultaat.

Sander Baart, Femmy Dorst-Schallenberg, Willem de Haas, Linda de Man, Marco Molendijk, Adrienne van Ofwegen, Jelle Postma, Inge Schreuder-Wakker, Laura Wassink-Simons Gefeliciteerd!

De volgende BasisOpleiding B gaat op 15 april van start. Dan is de kennismakingsavond en in de week van 12 mei vindt het examen plaats.

Deze opleiding geeft je een hoop spelregel kennis en is erg handig voor spelers, coaches en verplicht voor scheidsrechters. Tijdens het oefenen van de spelregels kwamen de eerste examenkandidaten verrassende zaken over onze sport te weten. Verder was iedereen het er over eens, dat het heel leuk was om iets meer van onze sport te weten te komen. Wie weet schuilt er in 1 van hen een scheidsrechter in spé!

Wil jij ook graag meer over onze sport te weten komen of denk je: misschien ben ik wel de nieuwste KCC-scheidsrechter? Meld je dan nu aan voor de nieuwe BOB!

Linda van der Gaag en Nanda Stuurman
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 20 april 2019 tegen Oost-Arnhem 1 om 16:00 uur.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties