Het bestuur en de technische commissie van KCC/Delta Logistiek zijn verheugd te kunnen melden dat de samenwerking met Jan Bongers, Arthur Carolus en Robin Diepenhorst in het seizoen 2014/2015 zal worden voortgezet. Alle partijen zijn zeer tevreden over de technische ontwikkelingen in het afgelopen seizoen en zien een uitstekende basis om op voort te borduren.

Jan Bongers en Arthur Carolus zijn dit jaar overgekomen van het Haagse HKV/Ons Eibernest en zijn eindverantwoordelijk voor het eerste team. De prestaties zijn, getuige de tweede plaats in de Hoofdklasse, uitstekend. Ook de enorme ontwikkelpotentie van de vereniging en de gezelligheid binnen de club zijn voor hen belangrijke argumenten om verder te gaan bij KCC/Delta Logistiek.

Robin Diepenhorst is dit seizoen begonnen als trainer/coach van het tweede. Dit gemiddeld genomen zeer jonge team staat momenteel tweede in de Reserve Hoofdklasse. Clubman Diepenhorst speelt met zijn ploeg attractief korfbal en de spelers ontwikkelen zich wekelijks. Alle reden om verder te bouwen in 2014/2015.

In de laatste wedstrijden van dit zaalseizoen spelen beide teams nog om de knaken. Inzet zijn het kampioenschap voor het tweede en afdwingen van de kruisfinales om promotie naar de Korfballeague voor het eerste. Op het veld staan zowel het eerste als het tweede bovenaan de (Reserve) Hoofdklasse en hebben zich ten doel gesteld promotie naar de (Reserve) Ereklasse af te dwingen.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties