Zowel KCC/Delta Logistiek D1 als het vlaggenschip staan na winst op respectievelijk KCR D1 en KCR 1 in de grote finale van de Rijnmond Korfbal Cup die gespeeld wordt op dinsdag 25 februari 2014 in de DeetosSnel hal te Dordrecht. De tegenstander bij de D1 is Oranje Wit (D) D1 uit Dordrecht (start 19:00 uur) en het achttal van Bongers en Carolus moeten het om 20:30 uur opnemen tegen het Zwijndrechtse Albatros.


Omdat er een maximaal aantal supporters in de hal mogen, vanwege brandweervoorschriften, is het van belang dat je een ticket voor de finale besteld. KCC/Delta Logistiek heeft een aantal gelimiteerde kaarten gekregen voor de supporters. De spelers en staf van beide teams krijgen via een andere weg hun entreebewijs.

Nog niet besteld maar wil je als supporter van KCC/Delta Logistiek deze wedstrijden alsnog live meemaken? Bestel dan een lastminute ticket. Mail je gegevens (alle namen en aantal) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan hoeveel kaartjes je wilt bestellen. Doordat er een stormloop is geweest naar de gratis kaartjes, zijn deze helaas allemaal vergeven. Er zijn kosten verbonden aan de kaarten. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 3,50 en vanaf 13 jaar zijn de kosten € 5,00. De kaartjes gelden voor de gehele avond, ongeacht of je een of beide wedstrijden komt kijken.

Als je een bestelling doet, wordt er een afspraak gemaakt hoe je in het bezit kan komen van de tickets.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties