Zaterdag speelde KCC/Delta Logistiek de thuiswedstrijd tegen DeetosSnel en dat werd een groot succes. Hoewel DeetosSnel de eerste twee wedstrijden had gewonnen, heerste na het zien van de beelden bij de staf en spelers vooraf al het gevoel dat we de punten in Capelle zouden houden. Met veel zelfvertrouwen stapte de ploeg dan ook het veld in en kwam direct op 2-0. Vanaf dat moment liep DeetosSnel achter de feiten aan. Met goed verzorgd spel legden de pupillen van Jan Bongers en Arthur Carolus de tegenstander haar wil op en liep steeds weer uit. Via 8-3 en 12-6 werd het 13-11, maar bij rust was het gat al weer geslagen: 16-11.

Na rust werd het meteen 17-11, maar kwam DeetosSnel voor de laatste keer dichtbij: 19-17. Daarna was het over voor de rood-witten en schakelde KCC/Delta Logistiek een tandje bij en eindigde de wedstrijd in een prachtige 27-22 overwinning.

Doelpunten: Wilrik Wassink 8x, Michiel Last 5x, Jack Potter en Sven Wierenga ieder 4x, Ruth Sprey 3x, Juliëtte Wassink 2 en Mariska Brands 1x.

Later meer.

Nog veel meer foto's van deze wedstrijd, het team van de week en de handtekeningjagers vind je hier.

Ook Maarten Boot van www.korfbalfoto.nl heeft foto's van de wedstrijd gemaakt, die zijn hier te vinden.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties