Na de onverwacht moeizame overwinning op GKV speelde KCC/Delta Logistiek zaterdag tegen angstgegner Tempo waarvan de laatste jaren in de zaal steevast werd verloren. Op het veld had de ploeg van Jan Bongers en Arthur Carolus al gewonnen, maar inmiddels zijn alle geblesseerden weer van de partij bij de Alphenaren. Net als vorige week was het KCC/Delta Logistiek dat de eerste helft vaker op een voorsprong stond, al was die nooit groter dan twee punten verschil, zodat het bij rust 11-11 was.

Na rust kwam KCC/Delta Logistiek niet goed de kleedkamer uit en liep Tempo in vijf minuten uit naar 11-14. De zwart-witten rechtten echter de rug in de volle overtuiging dat er vandaag wat te halen viel. Dat leverde vijf minuten voor tijd dan ook een verdiende gelijkmaker gevolgd door een 20-19 voorsprong op. Even later was het al weer 20-21, maar was het Wilrik Wassink die de 21-21 maakte. Toen met nog 50 seconden te spelen invalster Adrienne van Ofwegen de 22-21 door de mand schoot ging het dak eraf in Sporthal Schenkel. De laatste seconden tikten weg waarbij Tempo nog kansen kreeg op de gelijkmaker maar die viel niet. Een geweldige overwinning na een bloedstollende slotfase. Vervelend was wel de op het oog zware blessure waarmee één van de Tempo dames het veld af moest, laten we hopen dat dat meevalt.

Doelpunten: Wilrik Wassink 7x, Ruth Sprey en Sven Wierenga ieder 5, Michiel Last 2x en Stefan Dekkers, Milou Wierenga en Adrienne van Ofwegen ieder 1.

Veel meer foto's van het team van de week, het oplopen van de spelers, deze wedstrijd en de handtekeningjagers vind u hier.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties