Dinsdagavond 12 november 2013 moesten zowel de D1 als het vlaggenschip afreizen naar Dordrecht waar de eerste ronde van de RTV Rijnmond Cup van het seizoen 2013-2014 op het programma stond. Wanneer de meeste mensen aan tafel gaan speelde KCC/Delta Logistiek D1 tegen de andere hoofdklasser Sporting Delta D1. Of KCC/Delta Logistiek nu last had van een midweeksyndroom of niet, men kwam er niet aan te pas en moest de overwinning na 50 minuten dan ook met 9-4 aan Sporting Delta laten.

En wat doe je dan als KCC/Delta Logistiek supporter. Gewoon 2 uurtjes vertoeven in Dordrecht, want pas om 21:00 uur floot scheidsrechter Onstwedder in voor de confrontatie tussen overgangsklasser Sporting Delta 1 en hoofdklasser KCC/Delta Logistiek 1. Beide teams kwamen in het veld met hun 1e garnituur. KCC/Delta Logistiek liet direct merken dat er gewonnen moest worden. Via een 3-7 voorsprong werd er gerust bij 6-14 en leek de wedstrijd al gespeeld te zijn. In de tweede helft konden Jan Bongers en Arthur Carolus naar hartelust wisselen en mochten de reserves ook hun opwachting maken in de wedstrijd. Het gat was in de 2e helft altijd 8-10 doelpunten. Na 60 minuten korfballen was KCC/Delta Logistiek met ruim verschil (14-26) de betere in Dordrecht.

Nu maar wachten op de volgende tegenstander in de 2e ronde ..... als het maar niet DeetosSnel is ..... want die wedstrijd bewaren we hopelijk tot de grote finale!

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties