De Technische commissie en bestuur zijn verheugd te melden dat Patrick Bezemer de nieuwe trainer/coach van KCC/DeltaLogistiek A1 zal worden. Vanaf december zal Bezemer de functie overnemen van interim-coach Jim van Nijnatten. Hiermee is definitief invulling gegeven aan de vacature die na het vertrek van Wim Peetoom open stond. TC en Bezemer hebben de intentie uitgesproken om de samenwerking minimaal t/m het seizoen 2014/2015 aan te gaan.

Bezemer kon bij diverse clubs als hoofdtrainer aan de slag, maar kiest voor de jeugd van KCC/Delta Logistiek. Bezemer: “Het spreekt mij heel erg aan om bij deze club en met deze groep te werken. De vereniging is in ontwikkeling en ik wil daar graag aan bijdragen door deze talentvolle groep klaar te stomen voor een overgang naar de selectie. Daarnaast is er de mogelijkheid om hele mooie prestaties neer te zetten in de junioren-hoofdklasse. De ambities van deze club en die van mij matchen 100%. Ik heb dan ook ontzettend veel zin om aan de slag te gaan in december.”

Bezemer is een zeer bekende in de regio. Oorspronkelijk is hij van Trekvogels, waarna hij als trainer zijn vleugels heeft uitgeslagen bij o.a. KOAG en Nieuwerkerk. Bij die laatste vereniging is hij er in geslaagd promotie naar de reserve ereklasse af te dwingen met het tweede team.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 27 oktober 2018 tegen Mid-Fryslan/Jansma Burdaard 1 om 15:30 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties