Afgelopen zaterdag hebben onze jeugdige spelers van de D2 tot en met de F een echte clinic gekregen van de technische staf en spelers van de selectie van KCC/Delta Logistiek.

Een uur lang werd er hard gewerkt aan het scoren. Er was in de sporthal Schenkel een mooi parcours neergezet van vele pionnen, korven en ballen die de jeugd hielpen om tot het scoren te komen. Na afloop werd de jeugd verrast met een heerlijk ijsje. Deze clinic werd tevens op foto vastgelegd door Marco Molendijk, één van de leden van de KCC-fotoclub , dus een ieder kan nog even nagenieten.

Ik wil via deze weg de technische staf en selectiespelers ontzettend bedanken voor hun bijdrage aan deze ochtend. Het is goed te zien dat ook de selectie meer dan betrokken is bij onze jeugdafdeling. De JTC probeert onder andere via clinics aan de jeugdleden en trainers binnen onze vereniging het niveau van de jeugdafdeling te verhogen en de betrokkenheid te vergroten. Er zullen daarom de komende maanden nog diverse clinics volgen. Deze zullen worden aangekondigd via onze site.

Maar nu nog even nagenieten met de foto's van afgelopen zaterdag.

De JTC

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 19 januari 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal De Eendracht.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties