Komend weekend verplaatst het korfbalcircus zich naar de zaal. De noppen worden weer in het vet gezet en ingeruild voor de zaalschoenen, het veld is kleiner en de wedstrijden duren korter. Ook dit seizoen is er voor veel KCC/Delta Logistiek teams een oefenwedstrijd geregeld.

Zaterdag 26 oktober 2013 is de KCC/Delta Logistiek Startdag, waarbij vanaf 09:00 uur veel korfbalspektakel te zien is in onze vertrouwde Sporthal Schenkel. Om 09:00 uur zal er voor de kleinste korfballers een heuse clinic gegeven worden door de technische staf en spelers van de selectie. Vanaf 10:00 uur vinden er oefenwedstrijden plaats. Voor meer informatie wie de tegenstanders zijn kan je hier kijken.

Ook zullen KCC/Delta Logistiek A1, het 2e en het 1e weer spelen met de schotklok. Het korfbalspel wordt hierdoor attractiever worden en leuker om te zien. Voor de A1 hebben we de kruisfinalist PKC/Hagero A1 van vorig seizoen weten te strikken. KCC/Delta Logistiek A1 heeft in de zaal nog een appeltje te schillen met deze ploeg. Zij kaapten 15 minuten voor het einde in de derde beslissende partij het AHOY-ticket voor de neus weg.

Rond 18:45 uur speelt trainer Robin Diepenhorst met zijn spelers tegen het gerenomeerde en in de reserve League uitkomende Fortuna/MHIR 2. Kunnen Diepenhorst en zijn spelers zich meten met de top van Nederland 

Aan de einde van de dag, zo rond 20:15 uur, staat de confrontatie tussen KCC/Delta Logistiek en Fortuna/MHIR op het programma. Zal Steven Verhoeff zich kunnen meten met rebounder Reijgersberg en wie mag de boomlange Maltha schaduwen? In het eerste oefenweekend heeft de selectie van KCC/Delta Logistiek zich uitstekend geprofileerd tegen Leagueploeg Dalto (D) uit Driebergen.

Tussen deze wedstrijden door spelen diverse teams tegen leuke tegenstanders. Ook KCC/Delta Logistiek 3 en 4 ontvangen de spelers uit Delft, te weten respectievelijk Fortuna/MHIR 3 en 4.
Er is genoeg te doen komend weekend in Sporthal Schenkel. Wil jij genieten van topkorfbal van jong tot oud, dan ben je vanaf 10:00 uur welkom!!

Wij zijn er klaar voor, jullie ook??
Ook is er een gelegenheid om het supporteren weer te oefenen. Het is inmiddels een weekend waarop volop geexpirimenteerd wordt !! 

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 19 januari 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal De Eendracht.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties