SCHOOLKORFBAL EEN SUCCES, DANKZIJ ........

natuurlijk alle kinderen die dit jaar weer zijn komen korfballen bij KCC/Delta Logistiek, maar zeker niet in de laatste plaats dankzij de scheidsrechters die dit jaar gefloten hebben. Vragen, bedelen, leuren en sleuren leverde uiteindelijk toch nog genoeg scheidsrechters op.

Jong en nog jonger talent (Maaike, Bryan, Lucas, Rik, Floor, Anne en Merel) en iets ouder en nog iets ouder talent (Sander, Marco, Wilco, Aukje, Corine en Joost) hebben uiteindelijke de twee voorrondes en de finaledag gefloten en daar zijn KCC/Delta Logistiek en ondergetekende hun heel erg dankbaar voor.

BEDANKT dat jullie je vrije tijd hebben besteed aan het schoolkorfbal !!!

Dat geldt natuurlijk ook voor iedereen die achter de bar heeft gestaan en hard gewerkt om alle kinderen en ouders van wat lekkers te voorzien en natuurlijk de ledenwerfcommissie die heel veel kinderen hebben bekeken en veel folders en strippenkaarten hebben uitgedeeld.

Het schoolkorfbal heeft vrijwel zeker al minimaal twee nieuwe leden opgeleverd en we hopen natuurlijk dat er nog meer nieuwe leden nog bij komen. Voor alle categorieën, maar vooral bij de F-jes willen we nog heel veel nieuwe leden welkom heten. Dus heb je nog broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, buurjongetjes en buurmeisjes die nog niet op sport zitten vraag dan of ze een keer komen meetrainen of komen kijken bij een wedstrijd van jezelf of het eerste team van KCC.

Volgend jaar gaan we weer schoolkorfballen. Wil je iets doen bij het schoolkorfbal laat het me dan weten er valt altijd genoeg te doen.

Groet,
Saskia

NB webmasters: maar natuurlijk ook dankzij Saskia, die het toch maar weer voor elkaar heeft gekregen dat al deze mensen kwamen fluiten! TOP!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 19 januari 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal De Eendracht.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties