Het eerste van KCC/Delta Logistiek speelde zaterdag thuis tegen promovendus Oranje Wit (D). De ploeg uit Dordrecht is het veldseizoen goed gestart en had na vijf wedstrijden slechts één punt minder dan de Capellenaren. De ploeg van Jan Bongers en Arthur Carolus was dus gewaarschuwd.

altIn het begin was het Oranje Wit (D) dat het intitiatief nam en voornamelijk op voorsprong stond (rust 9-10), maar langzaam maar zeker trok KCC/Delta Logistiek de wedstrijd naar zich. Bij een 16-12 voorsprong lijkt Oranje Wit (D) alle hoop te hebben opgegegeven en lukt er weinig meer. In plaats van de klus af te maken lijkt KCC/Delta Logistiek de touwtjes wat te laten vieren, scoort niet meer en ziet Oranje Wit (D) terugkomen tot 16-14. Als Oranje Wit een strafworp krijgt lijkt het toch nog een spannende slotfase te worden, maar Oranje Wit (D) mist haar 3e (!) strafworp zodat de wedstrijd gespeeld is en KCC/Delta Logistiek uiteindelijk met 17-15 wint.

Doelpunten: Wilrik Wassink 5x, Sven Wierenga 4x, Juliëtte Wassink, Jack Potter en Mariska Brands ieder 2x, Milou Wierenga en Michiel Last ieder 1x.

Klik op de foto of hier voor nog veel meer foto's van deze wedstrijd gemaakt door Peter van Dieren.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 27 oktober 2018 tegen Mid-Fryslan/Jansma Burdaard 1 om 15:30 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties