Ook komend seizoen zullen we bij KCC/Delta Logistiek doorgaan met het begeleiden van de jeugdtrainers. Vorig jaar is hiertoe al een behoorlijke aanzet gemaakt, maar dit seizoen wordt iets meer structuur in de begeleiding aangebracht.

Vorig jaar lag de nadruk van de trainersbegeleiding vooral op persoonlijke begeleiding van onervaren trainers door een mentor. Ook zijn door Leon Simons wat clinics gegeven en zijn er thema-avonden over o.a. positief coachen georganiseerd. Dit seizoen willen we de trainers die we begeleiden thematisch laten werken tijdens de trainingen. Zes weken lang staat een bepaalde techniek of korfbalvaardigheid centraal. Tijdens de trainingen en wedstrijden ligt de nadruk steeds op dit thema. Ieder thema start met een korfbalclinic, die wordt gegeven/begeleid door Leon Simons. Aanstaande woensdag staat de eerste clinic al op het programma! Het thema van deze clinic (en de daaropvolgende zes weken) is gooien en vangen. Een zeer belangrijk onderdeel van het korfbalspel!

We nodigen alle trainers (en geïnteresseerde ouders/leden) uit om op 25 september tussen 17.30 en 18.30 uur te komen kijken. Trainers en spelers die aan de clinic deelnemen hebben hierover intussen bericht gehad. In dat bericht stonden wel verkeerde data vermeld. Zowel 26 als 28 september werden als data genoemd, maar de clinic is echt op woensdag 25 september aanstaande! Over zes weken gaat thema 2 van start: SCOREN! Ook dat thema start met een clinic met Leon Simons.

Namens de werkgroep trainersbegeleiding,
Harmen Stans

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties