Nadat de B1, A1 en het tweede afgelopen zaterdag in Eindhoven al tegen DSC hadden gespeeld, mocht om 15:30 uur dan ook het eerste aantreden tegen DSC. Na de mooie overwinning op Tempo vorige week was het eerste vast van plan om zaterdag de goede lijn voort te zetten. Daar kwam helaas weinig van terecht. De zwart-witten lieten zich volledig overdonderen. DSC nam al snel een 8-2 voorsprong en dat kwamen we eigenlijk de hele wedstrijd niet meer te boven. KCC/Delta Logistiek kwam wel terug tot 8-5, maar daarna werd het 10-5 en dat was ook de ruststand.

Na rust kende DSC even een periode waarin er niet gescoord werd en waren er momenten dat KCC/Delta Logistiek op drie punten had kunnen komen. Maar iedere keer was er weer de goal van DSC die alle Capelse hoop de grond in boorde. Uiteindelijk floot de goed fluitende scheidsrechter af bij een 18-12 einstand, een fikse maar hopelijk incidentele tegenvaller. Er is deze week dus werk aan de winkel op de training om er a.s. zaterdag weer te staan als koploper DeetosSnel op bezoek komt op Sportpark Schenkel.

Doelpunten:
Wilrik Wassink 4x, Ruth Sprey 3x, Juliette Wassink, Milou Wierenga, Sven Wierenga, Nolan den Boer en Stefan Dekkers ieder 1x.

Kijk hier voor het verslag op de site van DSC.

Korfbalcompetitie

KCC speelt thuis op zaterdag 29 februari 2020 tegen AW/DTV 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties