Beste allemaal,

Dit weekend gaat de competitie in alle hevigheid van start en dat betekent dat er ook weer wedstrijden gefloten moeten worden, thuis en uit.

Op dit moment is het thuisprogramma nog niet gevuld met scheidsrechters en zijn er zelf als weer scheidsrechters die dubbel in actie moeten komen, omdat hun collega's .................................... (ik weet het niet).

Komend weekend lopen wij al tegen onze eerste boetes aan omdat twee externe wedstrijden die wij aangewezen hebben gekregen niet gefloten kunnen worden. Als KCC/Delta Logistiek niet voldoet aan haar arbitrale verplichtingen (extern fluiten en beoordelen) dan ontvangen wij naast boetes ook punten in mindering voor onze wedstrijdteams. Het is natuurlijk heel zuur als je het seizoen al begint met 2 punten in mindering.

Er moet dus echt iets gebeuren!

We begrijpen allemaal dat zelf spelen, coachen, trainen, kijken en andere activiteiten veel leuker zijn dan fluiten, maar als we zo doorgaan dan kunnen er of binnenkort teams ook thuis niet spelen omdat er geen scheidsrechter is EN krijgen wij weer of nog meer punten in mindering.

Ik roep dan ook iedereen die al een scheidsrechtersdiploma heeft om af en toe een wedstrijdje te fluiten. Heb je nog geen diploma, meld je dan a.u.b. aan voor een scheidsrechterscursus. De vereniging betaald alle cursussen. Daarnaast zijn wij op zoeken naar (oud)scheidsrechters en ouders met korfbalervaring die een cursus KNKV-waarnemer willen gaan volgen. Informatie kunnen jullie vinden op de KNKV site maar uiteraard ook opvragen bij mij (Saskia van Vlaanderen-Kanij, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 41 386 387.

Als we allemaal wat doen dan komt het hopelijk weer allemaal in orde.

Korfbalcompetitie

KCC speelt uit op zaterdag 25 januari 2020 tegen AW/DTV 1 om 20:00 uur in sporthal Zeeburgereiland.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties