Afgelopen zaterdag speelde KCC/Delta Logistiek de eerste veldwedstrijd, thuis op Sportpark Schenkel tegen Avanti. De nieuwe trainers Jan Bongers en Arthur Carolus stuurden een op diverse plekken gewijzigd team het veld in.

De eerste helft hadden de zwart-witten het moeilijk en stond het op een gegeven moment 3-7. Maar de Capelse ploeg rechtte de rug zodat het in de rust weer 6-7 was.

Na rust was het niet altijd goed maar wel spannend. Beide ploegen namen om en om een voorsprong, maar het was invaller Nik van der Steen die voor KCC/Delta Logistiek een punt redde door met nog 40 seconden de gelijkmaker erin te schieten.

Eindstand 14-14. Een lastige wedstrijd, waarbij het opviel dat de net uit de junioren overgekomen Milou Wierenga samen met Wilrik wassink met drie doelpunten topscorer was. Al met al voldoende potentie voor de komende veldwedstrijden.

Doelpunten: Milou Wierenga en Wilrik Wassink ieder 3x, Mariska Brands, Sven Wierenga en Nolan den Boer ieder 2x, Michiel Last en Nik van der Steen ieder 1x.

Later meer .....

Klik hier voor nog veel meer foto's van deze wedstrijd genomen door Peter van Dieren.
kijk hier voor het verslag op de site van Avanti.

Korfbalcompetitie

KCC speelt uit op zaterdag 25 januari 2020 tegen AW/DTV 1 om 20:00 uur in sporthal Zeeburgereiland.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties