Het was al een tijdje bekend dat de coaches van de selectie en KCC/Delta Logistiek uit elkaar gaan. De afsluitende competitiewedstrijden tegen Excelsior waren de laatste in functie. Tijdens de traditionele afsluiting van de selectie is door de gehele groep op gepaste wijze afscheid genomen van de coaches.

Ton van der Laaken en KCC/Delta Logistiek gaan na drie jaar uit elkaar. Zijn overgang naar onze club heeft geleidt tot een mooie samenwerking waarin de selectie duidelijk stappen voorwaarts heeft gemaakt wat betreft mentaliteit, korfbaltechnisch- en tactisch niveau. Dit is mede te danken aan zijn ongeëvenaarde inzet en betrokkenheid als trainer. Op donderdag 13 juni zal van der Laaken de wedstrijd van de G-toppers in het kader van 50 jaar korfbal fluiten op sportpark Schenkel, komt dat zien! Volgend seizoen gaat hij aan de slag als begeleider van het scheidsrechterscorps van het KNKV.

Ook Peter van Vliet neemt afscheid zwaait af als trainer van het tweede. Een half jaar geleden heeft hij het aangedurfd om midden in het seizoen in te stappen als trainer. Peter gaat vanaf komend seizoen aan de slag bij Sporting Delta waar hij naast coaching van het tweede ook mede vorm gaat geven aan de jeugdopleiding.

Ton, Peter, hartelijk bedankt voor jullie inzet en bijdrage aan onze vereniging!

Namens de Topkorfbalcommissie,
Anton van der Heiden

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 27 oktober 2018 tegen Mid-Fryslan/Jansma Burdaard 1 om 15:30 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties