Bij iedere thuis wedstrijd moet er in de sporthal Schenkel naast de zaalwacht een zaalcommissaris aanwezig zijn. Momenteel hebben we 7 leden die deze taak per tourbeurt op zich willen nemen. Dit is natuurlijk veels te weinig om alle wedstrijden van een zaalcommissaris te voorzien. We doen daarom een zeer dringend beroep op de leden en de ouders van de jeugdleden om zich aan te melden als zaalcommissaris. U/Je kunt zelf bepalen wanneer u/je zaalcommissaris bent.

De taken van een zaalcommissaris zijn:

M.b.t de accommodatie:
- Er in de sportzaal geen etenswaren of drinken mee wordt meegenomen (spelers mogen water meenemen).
- De kleedkamers in goede staat worden achtergelaten.

M.b.t. de wedstrijden:
- De zaalcommissaris zorgt ervoor dat alle wedstrijden op tijd beginnen.
- De scheidsrechter en de beoordelaar en/of begeleider worden ontvangen. Met de beoordelaar en begeleider wordt overlegd over de plaats waar hij wil zitten. Aan de scheidsrechter wordt medegedeeld om hoe laat de wedstrijd beëindigd moet worden.
- Bij afwezigheid van de aangewezen scheidsrechter er een vervangende scheidsrechter wordt gezocht.

Als u zich aanmeldt dan kunt u zelf bepalen wanneer u zaalcommissaris bent. Ook krijgt u een overzicht van alle regels en andere van belang zijnde zaken.

Als er niet genoeg zaalcommissarissen zijn dan kunnen we niet terecht in sporthal Schenkel en dat mag niet gebeuren toch? Meldt u dus zsm aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 20 oktober 2018 tegen Groen Geel 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties