Naast de nieuwe trainers van het eerste en tweede team is nu ook de trainer van KCC/Delta Logistiek A1 bekend. De TC is zeer verheugd te melden dat Wim Peetoom de opvolger wordt van huidige coaches Wilrik Wassink en Robin Diepenhorst.

Wim Peetoom is een bekende naam in de korfbalwereld. In zijn jeugd heeft hij gespeeld bij de Regenboog in Dordrecht. In de senioren kwam de overstap naar de selectie van Deetos (nu bekend als DeetosSnel) en daar heeft hij 13 jaar in het eerste gespeeld. Grote successen voor het team waren vier zaalfinales op rij en het kampioenschap van Nederland. Persoonlijke successen waren de uitverkiezing tot korfballer van het jaar 1982 en diverse uitnodigingen voor het Nederlands team.

Na een mooie loopbaan als speler is Peetoom ook als trainer succesvol geweest. Hoogtepunten waren de winst in Ahoy met Deetos 1 en Deetos A1 en de kampioenschappen van Nederland op het veld met Deetos 2 en Deetos A1. In Wim Peetoom is de ervaren trainer met ambitie gevonden die zo sterk gewenst is voor deze talentvolle groep. “Mijn doel is bij te dragen aan de ontwikkeling van de talentvolle jeugdopleiding van het Hoofdklasse-jeugdniveau naar het gewenste Korfballeague-niveau”. Naast de pure korfbalontwikkeling wordt prestatiegerichtheid in de jeugd niet vergeten: “Ahoy is voor de A-jeugd van KCC/Delta Logistiek de komende seizoenen dichtbij en als die mogelijkheid er is, moet je daar natuurlijk ook naar streven. Ik ben dan ook verheugd dat ik met zo’n jonge en talentvolle groep aan de slag kan”, aldus Peetoom.

De aanstelling van Peetoom volgt op het vertrek van coaches Wilrik Wassink en Robin Diepenhorst. Wassink heeft er voor gekozen om zich volledig te richten op het spelen in de selectie komend seizoen. Eerder was al bekend dat Diepenhorst trainer/coach wordt van KCC/Delta Logistiek 2.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties