Na de uitermate spannende wedstrijd en een mooie overwinning vorige week tegen Oranje Wit, trad KCC/Delta Logistiek zaterdag aan tegen 1 van de twee koplopers: OVVO/De Kroon. In de uitwedstrijd stond het vijf minuten voor tijd nog 19-19, maar werd er uiteindelijk met 21-19 verloren. De vraag was hoe het deze keer zou verlopen.

altKCC/Delta Logistiek opende de score en na om en om op voorsprong te hebben gestaan werden de kleedkamers opgezocht met een 12-13 achterstand. Na rust liet OVVO echter zien de terechte koploper te zijn en scoorde zes keer op rij zodat het 12-19 stond en de wedstrijd gespeeld was. Het grootste verschil werd uiteindelijk 10 punten (14-24), maar het waren de invallers bij KCC/Delta Logistiek die met nog enkele fraaie goals de eindstand op 22-29 bepaalden. OVVO was de tweede helft duidelijk een maatje te groot, maar met nog 1 wedstrijd voor de boeg heeft KCC/Delta Logistiek zich uitstekend gehandhaafd in deze zware Hoofdklasse.

Op zaterdag 9 maart speelt het eerste de laatste zaalwedstrijd, uit tegen SDO (dat al gedegradeerd is met slechts 2 punten), maar in de hal in Kamerik weet geen enkele ploeg makkelijk te winnen dus dat zal nog best lastig worden.

Klik hier voor nog meer foto's van deze wedstrijd van Peter van Dieren.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties