Enkele jaren geleden ben ik met de website www.kampioenschapvannederland.nl begonnen. Dit om aandacht te besteden aan toch voor korfballers een hoogtepunt in hun sportieve carrière. Het spelen op een NK.

Inmiddels hebben al veel korfbalvereniging hun website beschikbaar gesteld om foto’s en verslagen van een KvN te mogen gebruiken. Maar nu de informatie die ik kan vinden op internet is uitgeput, wil ik een beroep doet op de KCC leden. Ik op zoek ben naar teamfoto’s (liefst inclusief namen van spelers en begeleiding) en verslagen van Nederlands kampioenen. Vooral voor het digitale tijdperk zullen de foto’s schaars zijn, maar zeer welkom. U kunt de foto’s en verslagen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook teamfoto’s van ploegen die aan een KvN hebben meegedaan in toernooivorm zijn zeer welkom. Tevens ben ik ook nog niet compleet met alle uitslagen en deelnemers van de toernooien om het KvN, deze zijn ook zeer welkom.

Uiteindelijk moet de website een mooi archief worden van vele Nederlands Kampioenen en deelnemers aan een kampioenschap.

De foto’s van de Nederlands Kampioenen van KCC die ik nog zoek zijn:
- KCC B1 2001-2002.
- De Kapellen A1 1996-1997

Vriendelijke groet,
Ruud Nierop

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties