Komende zaterdag staan er diverse jeugdwedstrijden op het programma die onze speciale aandacht verdienen.

Om 09.00 uur "trapt" KCC/Delta Logistiek D1 af. Na de winst vorige week werd de plaatsing voor het NK veilig gesteld. Zaterdag kunnen ze officieel kampioen worden.
Steun deze ploeg en schreeuw ze naar de titel.

Na de D betreedt KCC/Delta Logistiek C1 het veld. Deze ploeg is nog in een zware strijd verwikkeld met drie andere verenigingen om de titel dan wel plaatsing voor het NK. De wedstrijd tegen Vitesse dient absoluut gewonnen te worden. Kortom met z'n allen dus achter onze C1 gaan staan.

Na de C1 mag onze B2 het gaan opnemen tegen hun directe concurrent voor het kampioenschap KCR B2. Dit zal een hele kluif worden. De uitwedstrijd werd nipt verloren. De winnaar van deze wedstrijd mag zich zo goed als kampioen noemen. Dus ook hier genoeg redenen om te komen dan wel te blijven zitten als u er al bent.

Om 12.00 uur spelen de beide B1 ploegen van KCC/Delta Logistiek en KCR tegen elkaar. Deze wedstrijd staat geheel in het teken van het behalen van het kampioenschap door KCC/Delta Logistiek B1. Ongeslagen en oppermachtig tot nu toe werken ze naar het NK toe waarvoor ze zich vorige week al hadden geplaatst. Ook deze ploeg verdient onze belangstelling bij de kampioenswedstrijd. 

Als laatste in de ochtend betreedt de A2 het veld. Deze ploeg heeft het heel lastig in de Overgangsklasse maar knokt voor elk punt. Handhaving is nog mogelijk maar dan moet wel alles mee zitten. Deze ploeg kan elke steun gebruiken en ik reken dan ook op veel toeschouwers.
Kortom, een heerlijk ochtendje topkorfbal.

Als laatste roep ik alle korfballiefhebbers op om massaal achter onze A1 te gaan staan Na de dure nederlaag van vorige week zullen alle zeilen bijgezet moeten worden om een plaats in de halve finale te bereiken. Dat wordt lastig zat en een overwinning tegen KZ/Hiltex A1 is absoluut een must. Alle support is dus welkom. Oh ja de wedstrijd begint om 16.40 uur.

Tot zaterdag!

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties