Beste KCC-ers,

Wellicht weten jullie je nog die fantastische NK-veldfinale van vorig jaar van onze B1 te herinneren waarbij ze een achterstand gaandeweg de tweede helft om wisten te buigen in een voorsprong en zodoende het Kampioenschap pakten. Natuurlijk! Wie herinnert zich dat niet!

Maar …. Weet iedereen zich ook nog te herinneren dat daar toen bovenop de tribune een aantal kinderen de boel aanjoegen door zo hard de B1 aan te moedigen dat hun stemmen oversloegen wat voor enige hilariteit onder de toeschouwers zorgde?! Ja, weten jullie het weer! Nou ……..?

Welnu, laten een aantal van die kinderen nou net komende zaterdag hun kampioenswedstrijd, het NK hebben ze afgelopen zaterdag gehaald, en volgende week dinsdag de FINALE! van de RTV Rijnmond cup spelen. Vinden jullie nu ook niet dat die gasten een keer JULLIE steun verdienen! Dus…..

Kom allemaal zaterdag kijken naar KCC/Delta Logistiek D1 en schreeuw ze naar het kampioenschap! Ik weet het, ze moeten vroeg spelen. Al om 9.00 uur! Maar …. als je ze éénmaal zaterdag hebt zien spelen…..

Dan kun je niet anders en dan wil je ze ook in de finale van de RTV Rijnmond cup zien spelen en aanmoedigen! Ze verdienen dat gewoon ook! Dus kom zaterdag alvast warmdraaien met supporteren om 9.00 uur en laten we dinsdag 19 februari met een grote groep supporters naar de Deetoshal gaan, kaarten te bestellen via Sander, dus maak hem gek! Want we zingen het toch zelf. Wie zijn de geksten van het land? JUIST ………………………………….

WIJ, DE KCC-SUPPORTERS!

Groeten en tot zaterdag? Dinsdag 19 februari?

Trotse ouder

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties