Zoals de meeste van jullie weten, is dat als het eerst thuis speelt we er een wekelijks feestje van willen maken. Dat proces kan alleen plaatsvinden wanneer er door jouw hulp geboden wordt. Op dit moment doet het zich voor dat we met dit vrijwilligersaantal het niet vol gaan houden om iedere week de zaal op te bouwen.

Voor de taken die nu momenteel gedaan moeten worden, zijn te weinig mensen aanwezig. Onze hoofdsponsor heeft ons geweldige spandoeken geschonken, waar we hen dankbaar voor zijn. Het ophangen en opruimen van deze spandoeken moet al door 4 personen tegelijk worden gedaan. Naast de spandoeken zijn er nog meerdere taken die gedaan moeten worden:

  • Volgspot klaarzetten
  • Bediening spelerspresentatie
  • Volgspot bedienen
  • Muziek klaarzetten
  • Muziek bedienen
  • Andere versierdoeken ophangen
  • evt. ballonnen ophangen
Dit zijn zo een aantal taken die verricht moeten worden om er iedere week een feestje van te maken in Capelle.
 
Daarnaast zijn we ook nog opzoek naar opruimers. Na de wedstrijd staan we er eveneens zo goed als alleen voor. Daarom vragen we u hulp met twee keuzes help je liever met opbouwen. Of help je liever met afbouwen.  
 
Denk jij nou van hé iets bedienen, helpen met opbouwen of afbouwen lijkt me hartstikke leuk, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kan daarin aangeven van dit doe ik het liefst dan wordt hier rekening mee gehouden. Hoe meer helpers hoe veel minder je hoeft te doen!!
 
De Zaalcommissie
Gerbert en Sander

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties