Zaterdag 8 december speelde het eerste een thriller tegen Unitas uit Harderwijk. Deze wedstrijd was de eerste wedstrijd in KCC/Delta Logistiek Arena. Zoals de aanwezige supporters gezien hebben hangen er 8 doeken met teksten als “Simply the Best”, “We are black we are white” langs het veld met en van sponsoren die er voor zorgen dat we een echte thuishal creëren.

Nu heeft de hoofdsponsor toegezegd nog twee doeken ter beschikking te stellen, zodat alle zijdes van het speelveld voorzien zijn van KCC/Delta Logistiek doeken.

Voordat we de laatste twee in productie nemen willen we graag jullie input welke tekst er op de laatste twee doeken komt te staan. Graag jullie input voor vrijdag a.s. zodat misschien wel de laatste twee doeken voorzien zijn met jouw tekst! Jouw idee kun je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Overigens zoeken we nog personen die het team van Sander en Gerbert die een handje willen helpen met de op en afbouw. Dus meld je aan en support KCC/Delta Logistiek.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties