Het vlaggenschip moest zaterdag afreizen naar Maarssen waar de zware uitwedstrijd tegen OVVO/De Kroon op het programma stond. De ploeg uit Maarssen wil terug naar de League. KCC/Delta Logistiek daarentegen vecht tegen de laatste plek en wil daar zo snel mogelijk weg zijn. Na de zeer goede thuiszege op HKV/Ons Eibernest, moest nu OVVO/De Kroon verslagen worden. Helaas duurde de wedstrijd net 2 minuten te lang. Bij een stand van 19-19, wat de kanteling van de wedstrijd had moeten worden, werd een cruciale vrije worp voor de 19-20 gemist. De 20e treffer viel helaas aan de andere kant en OVVO/De Kroon hield de punten alsnog in eigen huis.

Via een 10-6 achterstand in de 1e helft naar een 12-12 ging KCC/Delta Logistiek door tot 19-19. OVVO/De Kroon was niet scherp meer in de 2e helft en daar profiteerde het achttal van Van der Laaken van. In de laatste 2 minuten bleek de gretigheid van de thuisploeg KCC/Delta Logistiek op te breken en leed men alsnog een zure nederlaag.

Doelpunten: 
Stefan Dekkers 6x, Wilrik Wassink 4x, Esther den Boer 3x, Sven Wierenga en Steven Verhoeff ieder 2x, Adriënne van Ofwegen en Mariska Brands ieder 1x.

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 19 september 2020 tegen KZ/Thermo4U 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties