Het vlaggenschip moest zaterdag afreizen naar Maarssen waar de zware uitwedstrijd tegen OVVO/De Kroon op het programma stond. De ploeg uit Maarssen wil terug naar de League. KCC/Delta Logistiek daarentegen vecht tegen de laatste plek en wil daar zo snel mogelijk weg zijn. Na de zeer goede thuiszege op HKV/Ons Eibernest, moest nu OVVO/De Kroon verslagen worden. Helaas duurde de wedstrijd net 2 minuten te lang. Bij een stand van 19-19, wat de kanteling van de wedstrijd had moeten worden, werd een cruciale vrije worp voor de 19-20 gemist. De 20e treffer viel helaas aan de andere kant en OVVO/De Kroon hield de punten alsnog in eigen huis.

Via een 10-6 achterstand in de 1e helft naar een 12-12 ging KCC/Delta Logistiek door tot 19-19. OVVO/De Kroon was niet scherp meer in de 2e helft en daar profiteerde het achttal van Van der Laaken van. In de laatste 2 minuten bleek de gretigheid van de thuisploeg KCC/Delta Logistiek op te breken en leed men alsnog een zure nederlaag.

Doelpunten: 
Stefan Dekkers 6x, Wilrik Wassink 4x, Esther den Boer 3x, Sven Wierenga en Steven Verhoeff ieder 2x, Adriënne van Ofwegen en Mariska Brands ieder 1x.

Korfbalcompetitie

KCC speelt thuis op zaterdag 1 februari 2020 tegen TOP (A) 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties