Dit weekend stond voor KCC/Delta Logistiek de uitwedstrijd tegen KVS op het programma, heel lastig omdat er in de koepel in Scheveningen nog nooit werd gewonnen en er van de 16 voorgaande keren sowieso maar 2 keer werd gewonnen van KVS.

alt

In de opvallend rustige Blinkerd (waar waren de KVS-supporters?) kon KCC/Delta Logistiek het tien minuten bijbenen (4-4), maar daarna nam KVS een 10-6 voorsprong. Op dat moment stokte de aanval van de Scheveningers even en scoorden de vissen 7 minuten niet, maar daar wisten de Capellenaren helaas niet van te profiteren met een doelpunt. De rust brak dan ook aan met 12-7, maar daarna liep KVS steeds verder uit. Via 20-10 werd het uiteindelijk 25-15 en daarmee was het krachtsverschil deze zaterdag pijnlijk duidelijk.

Hopelijk staat er volgende week in de thuiswedstrijd tegen HKV/Ons Eibernest een ander KCC/Delta Logistiek in het veld, zodat de eerste punten gepakt kunnen worden. De steun van het publiek is daarbij van groot belang, omdat juist dat in de eerste thuiswedstrijd zorgde voor een kanteling in de wedstrijd. Kom dus allemaal naar Sporthal Schenkel en moedig het eerste aan !!

Doelpunten:
Jack Potter 5x, Sven Wierenga 3x, Ingeborg Hofland en Stefan Dekkers ieder 2x, Steven Verhoeff, Ruth Sprey en Nolan den Boer ieder 1x 

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 20 oktober 2018 tegen Groen Geel 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties