Het zaalprogramma op de website is inmiddels aangevuld met het vervoer- en zaalwachtschema en de scheidsrechters. Kijk dus even goed wanneer je aan de beurt bent!

BELANGRIJK:
  • Het vervoer- en zaalwachtschema wordt dankzij Sander van Houdt geautomatiseerd gevuld, daarna gecontroleerd en handmatig aangepast waar we gekke dingen zien. Dat is een behoorlijke klus voor 382 zaalwedstrijden. Het kan dus gebeuren dat er iets verkeerds of dubbel is ingepland. Wil je iets ruilen, dan is ons verzoek om dat zelf met de andere ouders/spelers binnen het team te regelen. Uiteraard is het wel handig als jullie dat even mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we dat kunnen aanpassen en op de site de juiste informatie staat.
  • Wil je weten wat je als zaalwacht precies moet doen? Dat kun je hier op onze website lezen. 
  • Trainers let op: de verzameltijden zijn gevuld volgens een standaard lijstje. Wil je met je team op een andere tijdstip verzamelen, mail dat dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het wordt aangepast.
  • Wil je het totale zaalprogramma als excelbestand ontvangen? Mail dan ook even en ik stuur het je toe.

Er zijn twee handige manieren om het programma te benaderen:
- het programma per ronde
- het programma per team
Je vind deze links ook via het menu onder het kopje korfbal.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 22 december 2018 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 19:30 uur in sporthal Blauw-Withal.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties