Nu de nieuwe KCC/Delta Logistiek shirts er zijn, is er ook een een nieuw trainingspak. Dit is een zwart pak met witte accenten, het embleem van KCC/Delta Logistiek in Magentakleur en het logo van MUTA op de mouw en broekspijp.

De selectie van 1 en 2 , de A1 en de B1 hebben dit trainingspak van onze hoofdsponsor - met achterop het logo van Delta Logistiek - ontvangen. Voor de overige leden is er ook een mogelijk om dit pak te bestellen, deze is dan wel zonder sponsoropdruk. Dit presentatiepak kost 55,00 Euro Heb je interesse in dit mooie pak of wil je met je eigen team zo`n mooi pak bestellen dan kan dit. A.s. zaterdag 27 oktober vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur zijn wij in de kantine van KCC/Delta Logisitiek, kom langs om het pak te bekijken en te passen. De levertijd is 6-8 weken dus willen we een zo groot mogelijke bestelling in één keer doen.

LET OP! Deze zaterdag is er alleen een mogelijkheid voor de volwassen maten om te passen, dat is vanaf Maat XS. De paslijn voor de kindermaten is nog in bestelling en komt zo snel mogelijk.

Misschien tot zaterdag,

Jopie Schippers en Saskia Dijkxhoorn

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 22 december 2018 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 19:30 uur in sporthal Blauw-Withal.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties