In de afgelopen weken werd bij KCC/Delta Logistiek het jaarlijkse Capelse schoolkorfbaltoernooi gespeeld voor de groepen 5/6 en 7, met als prachtig slotstuk de finale op woensdag 3 oktober. Waar de voorrondes nog onder een prachtig zonnetje buiten op het kunstgras werden gespeeld, werd - gezien de slechte weersverwachting - besloten de finales in Sporthal Schenkel te spelen.

De vakleerkrachten gymastiek hadden zoals gewoonlijk weer een perfecte organisatie neergezet en zorgden er samen met de barmedewerkers en scheidsrechters van KCC/Delta Logistiek voor dat honderden kinderen een geweldig toernooi konden spelen. Tijdens de finales werd er door alle ploegen uiterst fanatiek gestreden om de eerste plaats in de poule, maar bleef het gelukkig altijd sportief. Nadat alle wedstrijden waren gespeeld was het Sjalom 2 die de eerste prijs bemachtigde bij groep 7 en Tweemaster 3 die de hoofdprijs veroverde bij de groepen 5/6 en zich een jaar lang kampioen van Capelle aan den IJssel mag noemen. Een geweldige prestatie die bovendien ook nog recht geeft op deelname aan het Provinciaal Schoolkorfbalkampioenschap dat in juni 2013 wordt gespeeld.

Heb jij ook meegespeeld met het schoolkorfbaltoernooi en lijkt het je leuk om zelf ook te korfballen? Dat kan! Bij KCC/Delta Logistiek kan je vijf keer gratis meetrainen om te zien of je het echt leuk vindt. Meedoen? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we je de meest actuele informatie over de trainingstijden kunnen doorgeven.

Nog meer foto's van dit toernooi gemaakt door Peter Dorsman vind je hier.

Hieronder de volledige eindstand van de finales:

Groep 5/6

  1. Tweemaster 3
  2. Tweemaster 2
  3. Groen van Prinsterer
  4. Horizon (Rdmpl)
  5. West 2

Groep 7

  1. Sjalom 2
  2. Sjalom 1
  3. Tweemaster 1
  4. Tweemaster 2

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 21 april 2018 tegen Fortuna/Delta Logistiek 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Sponsorclub

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties