Na de nederlaag tegen SKF moest KCC/Delta Logistiek zaterdag in Alphen aan den Rijn aantreden tegen koploper Tempo. Een overwinning zou betekenen dat de zwart-witten de koppositie zouden overnemen, maar dat was een lastige opgave tegen de ploeg waarvan eigenlijk altijd wordt verloren.

Maar het zat er wel degelijk in zaterdag. Na een zeer snelle 3-0 achterstand veerde de ploeg van Ton van der Laaken op en kwam terug tot 6-5. Tempo had het op dat moment moeilijk, scoorde 10 minuten niet maar KCC/Delta Logistiek wist daar niet van te profiteren. De kans op de winst leek na rust verkeken toen Tempo uitliep naar 14-8, maar weer een doelpuntloze periode van de geelhemden zorgde voor 14-11 maar daar stokte de Capelse aanval alweer zodat het uiteindelijk 16-12 werd. Een ruime nederlaag waar toch meer in gezeten had dan de uitslag doet vermoeden.

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 20 april 2024 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 17:00 uur.