De afgelopen twee weken zijn we niet in staat om alle externe wedstrijden te fluiten. Momenteel moeten wij 7 wedstrijden per speelronde fluiten, waarvan we er met dank aan Wim, Ton, Steven, Sander & Joost maximaal 5 halen. Dit betekent dat wij per week een boete van 150 euro hebben. Geld dat we gewoon weggooien. Het meest vervelende is dat er zonder scheidsrechters geen wedstrijden zijn. Het is daarom in ieders belang dat we zo snel mogelijk meer scheidsrechters krijgen die externe wedstrijden gaan fluiten. Momenteel zijn er 6 scheidsrechters in opleiding. Daarnaast zijn er nog vele verborgen kwaliteiten van leden die of alleen in thuiswedstrijden ten toon gespreid worden, wat overigens ook zeer belangrijk werk is, of spelers die helemaal niet fluiten, maar in het verleden wel een diploma gehaald hebben.

We doen een dringend beroep op iedereen die een fluit gehanteerd heeft of wil gaan gebruiken om een positieve bijdrage te leveren. Het kan en mag niet zo zijn dat wij als KCC/Hijbeko naar het hoogste streven en dat wij niet in staat zijn wekelijks 7 uit wedstrijden te fluiten. Blijven we doorgaan met het incasseren van boetes dan zullen we maatregelen moeten nemen. Een maatregel zou kunnen zijn om een aantal teams uit de competitiekorfbal te halen en in de breedtekorfbal te plaatsen. Dat is toch het laatste wat wij als vereniging willen nastreven.

Daarnaast zullen er punten in mindering gebracht worden als wij ons quotum niet halen. De eerste ploeg die punten inlevert is het tweede, daarna het derde enz.. Je moet er niet aan denken dat we op een promotie of degradatie plaats staan en het net niet halen omdat er punten in mindering gebracht worden!

Dus heb je in een grijs verleden een scheidsrechtersdiploma gehaald en kan je af en toe, al zijn het er maar vier per jaar, buiten de deur fluiten, dan help je de vereniging fantastisch. Of ken je misschien iemand die in het verleden gefloten heeft die af en toe zou willen invallen op wedstrijden die tot soms wel drie dagen voor de wedstrijd door de KNKV worden aangewezen. Meld je dan aan bij Saskia van Vlaanderen-Kanij op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kwaliteit maken we samen en zonder scheids geen wedstrijden. De vergoeding voor externe wedstrijden is voor de eerste vier wedstrijden is 100 euro per direct gestort op je clubpas, daarna krijg je 15 euro voor een wedstrijd onder het motto voorkomen is beter dan hoge boetes en punten in mindering te krijgen!

Jullie voorzitter

PS-1 onze excuses gaan uit naar Koag A2, Korbis B1, IJsselvogels B1 & Koag C1 die de afgelopen twee weken een een eigen scheidsrechter voor KCC/Hijbeko in moesten zetten omdat wij geen scheidsrechter hadden om bij hun te komen fluiten!

PS-2 voor het komende weekend staat om 14:00 uur de wedstrijd Koag B1- Vitesse B1 op het programma, wie helpt ons deze wedstrijd te fluiten!
 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 15 december 2018 tegen PKC/SWKGroep 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties