Komend weekend speelt het vlaggenschip haar tweede thuiswedstrijd van de zaalcompetitie 2011-2012. Alle topploegen van KCC/Hijbeko spelen dan thuis met als topper aan het einde van de dag, het vlaggenschip tegen Tempo. Deze wedstrijd begint om 20:15 uur in Sporthal Schenkel.

Omdat de juiste einduitslag in de eerste thuiswedstrijd niet geraden is, kun je weer een gokje wagen. Heb je het goed dan win je een heerlijke prijs!

Wat is de bedoeling?

Vanaf heden tot uiterlijk vrijdagavond 20:00 uur kan je GRATIS meedoen met de wedstrijd. Mail je gegevens, de ruststand en eindstand naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet in deze mail wat jij denkt dat de ruststand en de eindstand wordt bij de wedstrijd tussen KCC/Hijbeko 1 en Tempo 1. De uiteindelijke winnaar gaat er vandoor met een heerlijke prijs. Wanneer er meerdere mensen dezelfde einduitslag hebben opgegeven en deze is ook correct, wordt er naar de ruststand gekeken. Op de zaterdag zelf kan je tot uiterlijk 19:00 uur een gokje wagen, door bij ondergetekende de uitslag door te geven. Je mag per persoon maximaal 2 uitslagen opgeven.

Om deze prijs in de wacht te slepen dien je op de avond zelf wel aanwezig te zijn bij de wedstrijd van het eerste. De prijs zal dan ook alleen persoonlijk aan de winnaar worden overhandigd.

Sander Souren
Zaalcrew organisatie thuiswedstrijden
KCC/Hijbeko

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 20 januari 2018 tegen Avanti (P) 1 om 20:00 uur in sporthal De Viergang.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Sponsorclub

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties