Dat is dan even toevallig. Komend weekend is het startschot van de zaalcompetitie 2011-2012. Alle topploegen van KCC/Hijbeko spelen dan thuis met als de kraker aan het einde van de avond, het vlaggenschip tegen Eibernest/Vrolijk. Deze wedstrijd begint om 20:20 uur in Sporthal Schenkel.

Omdat het de eerste thuiswedstrijd is, kun je, als je een beetje goed kan gokken, een heerlijke ijsprijs winnen na afloop van de wedstrijd van KCC/Hijbeko 1. Wat is de bedoeling ?

Vanaf heden tot uiterlijk vrijdagavond 20:00 uur kan je GRATIS meedoen met de wedstrijd. Mail je gegevens, de ruststand en eindstand naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet in deze mail wat jij denkt dat de ruststand en de eindstand wordt bij de wedstrijd tussen KCC/Hijbeko 1 en Eibernest/Vrolijk 1. De uiteindelijke winnaar gaat er vandoor met de ijsprijs. Wanneer er meerdere mensen dezelfde einduitslag hebben opgegeven en deze is ook correct, wordt er naar de ruststand gekeken. De spelers en technische staf van de selectie (1 en 2) zijn uitgesloten van deelname. Op de zaterdag zelf kan je tot uiterlijk 17:00 uur een gokje wagen, door bij ondergetekende de uitslag door te geven. Je mag per persoon maximaal 2 uitslagen opgeven.

Om deze ijsprijs in de wacht te slepen dien je op de avond zelf wel aanwezig te zijn bij de wedstrijd van het eerste. De ijsprijs zal dan ook alleen persoonlijk aan de winnaar worden overhandigd. 

Sander Souren
Zaalcrew organisatie thuiswedstrijden KCC/Hijbeko 1 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 20 oktober 2018 tegen Groen Geel 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties