Zoals elk seizoen maken we tijdens de thuiswedstrijden van de selectie in de zaal er een feestje van. Ook dit seizoen gaan we dit weer doen, maar hebben we wel weer veel hulp van jullie nodig. Zonder de crewmembers kunnen we dit niet bewerkstelligen. Daarom hebben we via deze weg een groot aantal vacatures. Ben jij degene die samen met de vaste zaalcrew er iedere keer een feestje van wilt maken, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je gegevens en je voorkeur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uiteraard hoe meer mensen we hebben hoe meer variatie we kunnen bieden. En als we voor een bepaalde functie een pool kunnen maken ben je niet iedere thuiswedstrijd aan de beurt. De eerste thuis-wedstrijd van KCC/Hijbeko 1 is al medio november, dus wij hopen op spoedige reacties. Mocht je vorig seizoen al een bepaalde functie hebben bekleed en wil je dit nu weer doen, laat het dan ook snel weten.

Reserve DJ
Onze huidge huis DJ tijdens de wedstrijden van het 1e heeft helaas andere bezigheden en daarom is KCC/Hijbeko op zoek naar meerdere mensen die tijdens de wedstrijden van KCC/Hijbeko 1 achter de jurytafel willen plaatsnemen en de hele zaal op zijn kop kan zetten bij een doelpunt van KCC/Hijbeko. Uiteraard heb je dan 1e rangs zicht op de topwedstrijden van KCC/Hijbeko 1. Uiteraard wordt er voor de juiste apparatuur gezorgd en als je verstand hebt om deze spullen aan te sluiten is dat helemaal mooi. Na afloop van de wedstrijd ruim je in overleg de spullen ook weer op.

Kassamedewerkers
Tijdens de wedstrijden van KCC/Hijbeko 1 en 2 wordt er in de hoofdklasse entree geheven. Voor de kassa hebben wij wekelijks bij de thuiswedstrijden minimaal 2 mensen nodig. Uiteraard als we meer mensen per zaterdag hebben, kunnen we de dienst splitsen. In deze functie verkoop je entreetickets bij de ingang van de sporthal en wens je de supporters een fijne wedstrijd toe. Alle materialen om deze functie goed te kunnen uitoefenen wordt voor je geregeld. De diensten beginnen meestal een uur voordat KCC/Hijbeko 2 begint tot ± 20 minuten nadat het 1e is begonnen.

Op-/afbouwmedewerkers
Uiteraard kunnen we geen feestje bouwen met alles erop en eraan zonder de mensen die vooraf (overdag) en achteraf (na afloop van de wedstrijd van het 1e) de zaak netjes op en afbouwen. Voor ons team zijn we dringend op zoek naar meer mensen die kunnen helpen. Uiteraard wordt een drankje vergoed. De werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het neerzetten van de schotklok, jurtytafel, licht en geluid. Voor de wedstrijd van het 1e moet de spelerspresentatie en de volgspot bemand worden. Uiteraard komen er ook weer sponsorborden rondom het veld die neegezet en weer opgeruimd moeten worden.

Deze functie is uitermate geschikt voor de A, B en C-jeugd. Wil je als team komen helpen, geef dat dan even door op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Planner
Elke week zijn er een groot aantal mensen in touw om het festijn rondom de wedstrijden van het 1e tot een groot succes te maken. Uiteraard moeten alle helpers wel op tijd weten wanneer ze aan de beurt zijn en welke functie zij op de zaterdag zelf hebben. Hiervoor zoeken wij een handige planner die dit wekelijks wil rondbreien. Je maakt dan een planning en zorgt dat er elke keer weer voldoende mensen op de vloer zijn (zowel bij het op als bij het afbouwen)

Begeleider team van de week
Tijdens de thuiswedstrijden van het 1e is het de bedoeling dat er iedere week een jeugdteam team van de week is. Samen met de trainer(s) hebben zij dan een leuke avond en kunnen zij de ploeg hard toejuichen bij elk doelpunt. Als begeleider ben je op de zaterdag voorafgaande de wedstrijd aanwezig om de kinderen op te vangen, te voorzien van een drankje en een patatje en begeleid je ze in de zaal bij het inschieten. De planning voor de teams, welk team wanneer aan de beurt is wordt door iemand anders gemaakt. Je kan deze functie ook in een duo uitoefenen.

Sfeermakers
Niet alleen de voorbereiding in de zaal is belangrijk, maar net zo belangrijk zijn de supporters die met z'n allen achter de ploeg gaan staan. Daarvoor zoekt KCC/Hijbeko een grote groep mensen die weer bij elke thuiswedstrijd het fameuze  "hoekje" in de zaal bemannen en tijdens de wedstrijd los kunnen gaan en zorgen dat de rest van het thuispubliek nog enthousiaster wordt bij een doelpunt.
Ben jij die persoon die sfeerverhogend kan werken, zorg dan dat je het voortouw neemt in het  "hoekje" en laat zien dat KCC/Hijbeko de beste is !!

Ben jij degene die van een feestje houdt en denkt dat je de geschikte persoon bent voor één van de bovenstaande functies, laat het dan snel weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 19 januari 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal De Eendracht.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties