Bij de thuiswedstrijden in sporthal Schenkel moet er een zaalcommissaris aanwezig zijn. De zaalcommissaris is het aanspreekpunt van de beheerder en zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Ook ontvangt hij/zij de scheidsrechters en de eventuele beoordelaars. Verder probeert hij/zij uitloop van het wedstrijdprogramma zoveel mogelijk te voorkomen. Kortom een veelzijdige en leuke vrijwilligersfunctie!

Helaas heeft er op de vorige oproep niemand gereageerd. Dit betekent dat we onvoldoende zaalcommissarissen hebben en dat kan als gevolg hebben dat thuiswedstrijden niet gespeeld kunnen worden omdat we niet aan de regels van de sporthal voldoen.

Laten we het zover niet laten komen.  We zijn met zijn allen de vereniging! Draag jij ook je steentje bij?

Een zaalcommissaris moet 18 jaar of ouder zijn. Dit kunnen spelende leden zijn maar ook ouders van jeugdleden kunnen deze functie vervullen. Hoe meer zaalcommissarissen we hebben hoe minder vaak je aan te  beurt bent. Het inplannen gebeurt in overleg.

Aanmeldingen en of vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 27 oktober 2018 tegen Mid-Fryslan/Jansma Burdaard 1 om 15:30 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties