Het zaalseizoen is net begonnen en a.s. zaterdag zijn de eerste thuiswedstrijden. Deze thuiswedstrijden worden gespeeld in sporthal Schenkel. Om in de sporthal te kunnen spelen moeten wij zaalcommissarissen hebben tijdens de thuiswedstrijden op zaterdag. Een zaalcommissaris is het aanspreekpunt voor de beheerder. Ook ontvangt de zaalcommissaris de externe scheidsrechters en eventuele beoordelaars. Hiernaast ondersteunt de zaalcommissaris de zaalwacht en zorgt de zaalcommissaris voor het handhaven van de regels die gelden in de sporthal.

 

Er zijn een aantal leden die de afgelopen seizoenen zaalcommissaris zijn geweest maar die hebben ook nog andere functies ( o.a. scheidsrechter) binnen KCC/Hijbeko zodat ze niet altijd beschikbaar zijn op zaterdag.

We zijn dan ook op zoek naar nieuwe zaalcommissarissen die af en toe een dienst van ongeveer 3 uur zouden willen draaien. Het moment wordt uiteraard in overleg bepaald.

Dus ben je toch vaak in de sporthal en lijkt het je een leuke functie mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 19 januari 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal De Eendracht.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties